Motivationen

Ibland är det svårt att få till det där; motivation. Just nu handlar det om att jag till imorgon måste lämna in en intervjuönskelista, alltså lista vilka artister som vi vill intervjua på Arvikafestivalen. Igår var jag riktigt effektiv, och sållade ut en hel del, men upptäckte samtidigt en hel del intressant, för mig ny musik. Och frågan jag ställer mig är hur mycket radio af det ska bli, och hur mycket Malin det ska bli. Fast egentligen är väl svaret lätt, det blir antagligen inget bra om jag försöker göra vad jag tror förväntas av mig  istället för det jag vill. Utan passion blir det bara trist.

Detta kan belysas genom exempelvis In Flames eller Kent. Bra band, helt klart, många älskar dem, men jag lyssnar inte på dem och är inte heller speciellt intresserad av att börja, oavsett hur bra de är inom sin genre. För det är inte min genre. Om jag då skulle intervjua dem för att de är så stora skulle jag bara göra det för att, inte nödvändigtvis för att jag vill. Resultatet skulle antagligen bli därefter. Säkert ok, men utan ”det”.

Problemet ligger egentligen i att jag just nu inte känner för att fortsätta med den gallring jag började med igår. Sov dåligt i natt och vaknade med ont i ryggen. Vill mest sova, eller titta på en film, och dagen är ung, jag kan ju egentligen sitta hela natten om jag vill. Jag jobbar alltid bäst mot deadline… Nu tror jag att jag ska se på Shortbus istället, den har jag  inte sett än.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s