Malin får stora skälvan

Efter gårdagen med en endaste intervju händer det nu grejer. Intervjuer bokas på löpande band, eller nästan. Än så länge har vi två definitivt inbokade intervjuer, S.P.O.C.K. idag eller imorgon, och Ou est le swimming pool ikväll.

Nu har vi själva hört av oss till diverse djs, och det verkar som om det också kan bli Louis La Roche och Ost & Kjex imorgon. Danger och Boy 8-bit har vi inte fått svar från än, men vi hoppas på dem också. Och Simian Mobile Disco såklart. Men de är inte på vårat bord. Kom igen Ester, kom igen! Boy 8-bit spelar idag, så vi får hoppas att någon därifrån hör av sig snart. Fast idag är kanske lite fel ordval. De flesta vi ska/vill intervjua spelar i kväll eller i natt. Hua mej.

Samtidigt som det självklart är väldigt roligt och spännande reagerar kroppen på märkliga sätt. Eller kanske inte så märkvärdiga. När det började lossna blev  jag lite nervös, och efter att ha ringt till Ou est le swimming pools tour manager är jag alldeles darrig. Så gick det med den professionaliteten. Och då är de ändå inte de ultimata höjdpunkterna. Hur kommer jag att reagera om vi får intervjua SMD?

——————

Uppdatering: det blir inget med SMD. Tråkigt såklart, men inte mycket att göra åt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s