Ironi när det är som bäst

Det finns mycket här i världen som man kan ironisera över. Jag har ett tag följt ”Menlösa facebookvänner” på facebook, och tycker de är som allra bäst när de driver med sin egen följekrets; dvs de som aldrig skulle berätta om hur mycket de vill pussa sin flickvän eller pojkvän utan istället ska komma med djupa grejer i varje statusuppdatering. Roligast blir det när de som känner sig träffade av de ”coola” menlösa statusuppdateringarna klagar på själva sidan, och undrar vart svenneuppdateringarna tagit vägen. Det kan göra ont att skåda sin egen litenhet.

En annan liknande sida som inte har något direkt med fb att göra är  ”stuff white people like”. Den är i och för sig amerikansk, och därför inte alltid applicerbar på svenska förhållanden, men ändå rolig, just för att den driver med detta att vara så pk och korrekt hela tiden. Aaahh… speciellt roligt var det att läsa om wayfarers. Ända sen dess ser jag dem i ett annat ljus.

Idag hittade jag en ny sida med ironi, nämligen ”look at this fucking hipster”, med media och bilder med hipsters som är så coola att de blir ocoola…. aaahh balsam för min humor. Det här verkar faktiskt vara en riktig reklam för honda i Australien. Jag säger då det. När kommer den här typen av reklam till Sverige?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s