Ditten och datten

Det här lilla brevet låg i min brevlåda i tisdags. Skåne är för härligt.

Annars går det bra och dåligt. Lite tomt på vänfronten som sagt, men träffade Anders, en av de få som verkar vara kvar i Lund, och Clara som är på besök i veckan i tisdags. Te och kaka hos Anders. Mycket uppskattat.

Igår skulle jag ha satt igång med reportagearbetet på riktigt, men det gick oerhört trögt och jag lyckades bara förmå mig att kolla upp H&Ms konsumentsidor. Plus vad Swedwatch hade om ämnet.

Men idag har det gått lite bättre. När jag läste SvD imorse hittade jag en intressant artikel i kulturdelen, som tyvärr inte ligger uppe på nätet. Den handlar i alla fall om Erik Aalto en performanceartist, musiker, komiker, ja konstnär kort och gott, och hans alter ego Sir Eric Beyond. Sir Eric Beyond är överklass. Dock verkar hans tid förbi. Under Stockholm Comedy Festival sätter Erik Aalto nämligen upp föreställningen ”Sir Eric Beyond is dead!”. Sir Eric har dock intressanta åsikter om konsumtion som att ”Det är bra att betala väldigt, väldigt, väldigt mycket för handgjorda kvalitativa saker”, och det att så mycket materia forslas fram och tillbaka över världen. Det här hör ju på sätt och vis samman med mitt reportage, så jag skickade iväg ett mail, undrade om en intervju var möjlig, och fick svar nästan direkt.

Och så blir jag lite orolig. Hur ska intervjun gå till? Ska jag åka upp till Stockholm och träffa honom eller ska vi köra den genom telefon eller mail? Och herregud, jag ligger ju fortfarande och flyter på ytan av hela grejen, och har inte samlat ihop mycket info än. Och hur snart ska det bli. Han var upptagen tills den 14:e september, och det är för sent för att intervjua om kläder om jag följer PMets tidsplan. Det tål att tänkas på ett tag.

Just nu har jag precis plockat ut mina valnötsbröd ur ugnen. De ser riktigt smarriga ut. Bakning är bra för att lugna nerverna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s