Nu så!

TRON LEGACY OST by Daft Punk

Image by Gubatron via Flickr

Nu finns soundtracket till ”Tron Legacy” på Spotify. Jag ska väl inte höja det till skyarna direkt, men jag ser fram emot att lyssna på det. Börjar imorgon, för då har jag nog lyssnat klart på den där ljudboken jag lyssnar på. Väldigt bekvämt när man reser, man måste inte sluta för att man går av bussen till exempel.

Det skulle kunna vara jag på bilden intill–>

Men Daft Punk alltså. Det pirrar rejält i magen inför bara tanken att få höra vad det är de har hittat på. Tydligen(enligt olika recensentsröster) är flertalet låtar av soundtrackkaraktär (oj, överraskande med tanke på att det är ett soundtrack) med stråkar och allt. De låtar som håller högst kvalitet är de som är mer Daft Punk, när de blommar ut. Så det är dem jag sätter mitt hopp till.

Efter som jag är lat och vill gå och lägga mig lägger jag bara in en spotifylänk till skivan, men jag antar att alla har det nuförtiden, även om en video såklart hade varit mera visuellt lockande.

Daft Punk – TRON: Legacy

MEN… om du klickar på Daft Punk längre upp i texten så finns den officiella videon till Derezzed där, jag hittade den inte på youtube efter en snabbsökning.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s