Det finns solglasögon, och så finns det solglasögon…

Solglasögon. Under sommaren ett ytterst effektivt sätt att skydda ögonen och göra ett statement. Genom solglasögonen visar man vart man hör hemma bland alla subkulturer, de skickar skickligt ut signaler till alla som är inom eller utom en subkultur. Wayfarers är en klassiker som blev modern igen och snart satt på varenda hipsters näsa, för att därefter snabbt ersättas med något konstigare för att hipstern ifråga skulle vara säker på att den inte var som alla andra, hemska tanke.

Jag har här det hetaste tipset för alla hipsters därute, med de här glajjerna från Linda Farrow och Jeremy Scott väcker ni absolut uppmärksamhet, och de är inte helt lätta att få tag på. Får se om H&M hinner/vågar göra sina egna varianter. Själv tycker jag att händerna är rätt fräcka, men hur bra skyddar de egentligen? Ser inget tonat glas någonstans, eller glas överhuvudtaget för den delen. Flera spejsade solglasögon hittar du här.

 

Annonser

3 thoughts on “Det finns solglasögon, och så finns det solglasögon…

  1. oj oj, vilka roliga glasögon! undrar ja, hur det e meningen att man ska använda dom med händerna. (eller vad dom e bra för)

    • Jo, de är nog mest för show, läste inne på sidan där man kan köpa dem att det inte fanns något skyddande glas. Å andra sidan betyder det att det är ett par solglasögon som man faktiskt kan ha på sig inne på dansgolvet. Varför man nu vill ha det vet jag inte, men jag har sett en del typer som envisas med att skydda ögonen inomhus.

  2. Ping: Jeremy Scott asså | Musiksinne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s