Jeremy Scott asså

För ett tag sedan skrev jag om lite annorlunda solglasögon, skapade av Jeremy Scott. 

 

 

 

 

 

 

Sedan dess har det hänt saker. Eller kanske inte, det är nog bara jag som har fått upp ögonen för den här mannen och hans design. Men mitt fördjupade intresse började när jag såg en annons för Swatch i ett magasin, med Jeremy Scott på bild tillsammans med de tre limiterade klockor han skapat för Swatch. Det väckte lite habegär.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I förra veckan snubblade jag på nätet över skor som han  har skapat tillsammans med Adidas. Jag säger då det. Det är så underbart galet och utflippat. Fult och fint i en salig blandning. Bilderna nedan visar bara hans sneakers kollektion för våren, men om man söker på Jeremy Scott och Adidas kan man även hitta samarbeten från tidigare år och kläder som han designat åt sportklädesföretaget. Jag har dessutom fokuserat på skor med vingar, men det finns även skor med plyschdjur och märkliga proportioner.

Allt har dock en ganska saftig prislapp, och med mina försök att konsumera hållbart och allmänt skrala ekonomi kan det nog inte bli något från Jeremy Scott åt mig. Men man kan ju inspireras och skapa något själv, eller ändra något plagg kanske. Fast att få till vingar på skorna blir nog svårt.

Jag ska väl tillägga att jag tror att allt här är från årets vårkollektion, men något kan ha hamnat fel och tillhöra en annan säsong.

Annonser

3 thoughts on “Jeremy Scott asså

  1. Ping: My precioussss | Musiksinne

  2. Ping: Jay! Ännu mera klockor med Jeremy Scott « Musiksinne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s