90-talet ringde…

…och ville ha tillbaka sin låt. Jag har kommit hem från Norge nu, med ett ohyggligt antal bilder i bagaget, eller på minneskortet. Så många att det kommer kräva en viss tid att göra något åt dem och lägga upp dem. Alltså händer inte idag(eller imorgon för den delen).

När vi åkte hem ifrån Norge lyssnade vi en del på en kanal som spelade musik ”från de senaste fyra årtiondena”, det var rätt mysigt, lätt att sitta i bilen och sjunga med. En av låtarna som spelades var den gamla nittiotalsklassikern ”Burnin” med ”Cue”, ni vet det där bandet som Niklas Hjulström är med i och som blev en stor hit när de spelades i tv-serien ”Glappet” om två gymnasietjejer som kärar ner sig i två äldre män. Läser nu på wikipedia att gruppen ”Cue” kom till i samband med att låten i tv-serien blev en hit. Intressant.

Hela den här historien blir än mer intressant av att jag igår satt vid köksbordet och slöläste GPs kulturochnöjesdel. På sista sidan finns en annons från Liseberg med veckans artister på Taubescenen. Vad står där om inte ”Cue”. What are the odds liksom? Vem vet, kanske går och ser på konserten till och med. Fram tills dess tycker jag att vi lyssnar på Burnin och drömmer oss tillbaka, tillbaka till det ljuva nittiotalet.

Annonser

2 thoughts on “90-talet ringde…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s